Писмо до Ѓорге Иванов

0
629

Г-дине Иванов, нарочно не ве ословувам со Претседателе, сакам да ви поставам неколку прашања.

  1. Иванов, дали сте свесен за постапката која што ја превзедовте? Дали сваќате каква глупост и каква ……… незнам каква идиотштина протежирате?
  2. Дали не сметате дека сте прилично провиден со додавката дека аболицирате и опозиција! Пази богати.
  3. Дали сваќате дека никој не ви верува во тоа што го кажавте дека без ничија сугестија сте ја донеле ваквата срамна одлука?

Целата колумна на Марин Бабиќ може да ја прочитате ОВДЕ