Писменцето на Героски е “воено хушкачко”

0
217

Ова писменце на Героски е “воено хушкачко”. Ми се јави пријател вечерва, ми вели, “кој е тој интелектуалец до Заев”. Го гледате ли тој шум, го исчитувате ли тоа ехо кое се создава во јавноста?

Тоа се вика хушкање, така се создава атмосфера на линч. Ако Героски е новинар, јас сум Еден Фон Хорват. Пес да одам, на сталинистот Мицкоски кампања не му терам.

Фејсбук стаус на Ненад Јовановиќ.