ПИАР БРОЈ ЈЕДАН НА ВМРОУУУУ : МИЛЕНКО ГИ НАВРЕДУВАШЕ СОПРУГИТЕ НА СИТЕ НЕГОВИ ГЛЕДАЧИ КОИ ВО КОМЕНТАРИ НА ЈУТJУБ ГО КРИТИКУВАА МИЦКОСКИ

0
345

Пиарот број један, главниот стратег на ВМРО-ДПМНЕ Миленко во својот подкаст на ЈутЈуб започна да ги навредува сопругите на сите негови гледачи кои на неговиот канал започнаа да го критикуваат Мицкоски.