ПЕЦЕ МАТЕВСКИ ДОСЕГАШЕН ДИРЕКТОР НА ТЕРМОЕЛЕКТРАНИ СЕГА Е ПРВИОТ ЧОВЕК НА РЕК БИТОЛА

0
329

Пеце Матевски, досегашен директор на термоелектрани, е поставен за прв човек на РЕК Битола, на позиција која досега ја извршуваше Златко Ќурчиевски. Матевски засега е вршител на должност, потврдуваат од ЕСМ за Апла.мк.

Деновиве има нови кадровски смени во РЕК Битола за што очекуваме подетални информации од ЕСМ.