ПЕЦАКОВ: ПО ДВЕ ГОДИНИ УСПЕАВМЕ ДА ЈА ОДБЛОКИРАМЕ ОПШТИНАТА, ДОЛГОТ ОД 14 МИЛИОНИ ЕВРА Е ПЛАТЕН!

0
238

За многу години!!
Охрид се сака со дела!!
Блокираната сметка на ОХРИД и задолжувањето за кое сите зборуваа од осамостојувањето, од денес е МИНАТО!
Охрид е одблокирана општина!
14.000.000 € долг по основ на судски извршни решенија за две години е исчистен!
👏👏👏👏

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков.