ПЕЦАКОВ : И ДЕНЕШНИОТ ОТВОРЕН ДЕН ИЗОБИЛУВАШЕ СО ИНТЕРЕСНИ ИДЕИ И ПРЕДЛОЗИ

0
349

И денешниот отворен ден изобилуваше со интересни идеи и предлози. Среќен сум што Охриѓани во голем број ни пристапуваат со идеи и проекти и со тоа покажуваат дека Охрид ни е подеднакво важен на сите.Ве очекувам утре (недела, 11.12) на исто место и во исто време.

 

Фејсбук статус на градоначалникот на општина Охрид, Кирил Пецаков.