ПЕТ ЛИЦА ПРИВЕДЕНИ ПОРАДИ ФРЛАЊЕ ТВРДИ ПРЕДМЕТИ КОН ПАРЛАМЕНТОТ, ГАРАНТ И ОВИЕ КАКО И ДРУГИТЕ ПРЕД НИВ АПАСИЕВ ЌЕ ГИ ВАДИ ОД КАШАТА

0
394

Денеска (14.07.2022) до 16.30 часот приведени се пет лица кои денеска фрлале со тврди предмети кон објектот на Парламентот на Република Северна Македонија. Приведени се С.Н. (44) од Скопје, Д.К. (41) од Скопје, А.С. (30) од с. Бардовци, М.С. (26) од Скопје и Б.Ц. (29) од с. Долно Коњари.

По документирање на случаите, ќе бидат поднесени соодветни поднесоци.