ПЕТРОВСКА : СЕ ВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА НА ТУМБЕ-КАФЕ

0
126

Реконструкција на пешачката патека на Тумбе кафе – омилено место за рекреативни активности од различни возрасни граници. Вредноста на изведбата е 5 304 304 денари. Потоа следуваат и други уредувања по барања на битолчани.

Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.