ПЕТРОВСКА : ПАРИТЕ ЌЕ ГИ ДОНИРАМ, НЕ МИ ТРЕБААТ ПАРИ ОД НЕЧЕСНИ ЛУЃЕ

0
1099

„610.000 денари е формата, незначително меѓутоа таа сума на пари ако биде пресудена ќе биде донирана во добротворни цели. Немам намера да задржам пари од нечесни луѓе. “ изјави Петровска

Извор: 24инфо