ПЕТРОВСКА : ОПШТИНА БИТОЛА РЕШАВА ПРОБЛЕМИ ЗАБОРАВЕНИ УШТЕ ОД ДАЛЕЧНАТА 1985-ТА ГОДИНА

0
131
На Дебарска…
,,Градоначалничке, од 1985 го имаме проблемот. … Она е цевка на Илинденска што се прави, овде мала ја извеле.,,
Децении…
Има уште многу што да се санира.
Екипи од Нискоградба, Комуналец, Пожарна на терен.
Не е лесно. Но заедно, системски, чекор по чекор, можеме повеќе.
Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.