Петровска : Локалната и централна власт ќе овозможи да се решат проблемите со запоставената инфраструктура во Пелагонискиот регион

0
855

„Факт е дека инфраструктурата во Пелагонискиот регион е запоставена во изминатиот период и дека можеби токму овој состанок со сите засегнати страни, локалната и централната власт и бизнис заедницата, ќе овозможи за скоро да се консолидираме“, рече градоначалничката на општина Битола, Наташа Петровска.