ПЕТРОВСКА : ДЕНЕС ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА ИЗРАБОТЕНАТА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ИЗГРАДБА НА МОСТ КАЈ РЕКАТА ДРАГОР НА ВЛЕЗОТ КАЈ ДОВЛЕЏИК ВО ВРЕДНОСТ ОД 50 150 000 ДЕНАРИ

0
270

Успешна визија – изработивме како локална самоуправа проектна документација за мост на реката Драгор на влезот кај Довлеџик во должина од 30m, ширина 21m, 4 коловозни ленти, 2 пешачки и 2 велосипедски, посебно осветлување.

Обезбедивме ревизија. Денес потпишан договорот за обезбедените средства.

Инвестицијата е 50 150 000 денари. Аирлија нека ни е драги сограѓани.
#ЗДРАВИПОЛИТИКИ

Фејсбук статус на градоначалничката на Битола,  Наташа Петровска.