ПЕТРОВСКА : ГОЛЕМА ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА, СЕ ПРАВИ ПАТ ЗА БУКОВО

0
279

Низ слики – активности при изградба пат за Буково.

Фејсбук статус на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска.