ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ СЕ ПОФАЛИ ПРЕД СКОПЈАНИ СО НОВИТЕ АВТОБУСИ НА МЕТАН : Пристигна првиот нископоден еколошки автобус од марката МАН

0
556

Набавени се 21 нископоден автобус со поединечен капацитет од 85 патници и 12 зглобни нископодни автобуси со капацитет од 149 патници. Новите автобуси се енергетски ефикасни и работат на водород кој емитува само водена пареа како издувни гасови.