ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ПОЧНА ДА ГИ ЧИСТИ ГОМНАТА ОД ВМРО-ДПМНЕ, ПРВА НА УДАР Е ГАЛИЈАТА А ПОТОА ЧИСТЕЊЕ НА ВАРДАР ПА ДА ЗАЛИЧИ НА РЕКА МЕСТО ВИР ПОЛН СО ЃУБРЕ, ГОМНА И ПЦОВИСАНИ ЖИВОТНИ

0
486
Првата од 3-те галии во коритото на Вардар, почна да заминува во историјата !!!
Скопје, една поинаква приказна !
Фејсбук статус на градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.