ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ : НАПРАВЕН Е ПРВИОТ ПЛОШТАД ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ,,ВЕЛОШТАД”

0
258

🚲Првиот плоштад за велосипеди во Скопје – Велоштад е само мал дел од резултатот на велосипедските политики што Град Скопје ги спроведува за граѓаните.🚲

#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Фејсбук статус на градоначалникот на,  Петре Шилегов.