ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ОШТЕТЕНИОТ ТРОТОАР НА УЛ.ХРИСТО ТАТАРЧЕВ ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА

0
410

🚧 Почнавме со реконструкција на оштетениот тротоар на улицата Христо Татарчев во општина Кисела Вода. 👷Тротоарот на оваа улица после долго време ќе добие нов лик со пешачка и велосипедска патека, на потегот од крстосницата со улицата Народни херои до крстосницата со улицата Дебарска.🚶‍♀️🚴‍♂️

#ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.