ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ Е МНОГУ ЈАК, УТРОВО ПРЕД СКОПЈАНИ СЕ ПОФАЛИ СО 3D ВЕРЗИЈА ЗА ТОА КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА, НЕ САМО ШТО ЌЕ БИДЕ НАЈУБАВА ТУКУ И НЕМА ДА ИМА ПОУБАВА УНИВЕРЗАЛНА САЛА

0
615

Некаде на почетокот на јуни на одговор на новинарско прашање, кажав дека влегуваме во изборна кампања и дека во периодот што следи, ќе се изнаслушаме се’ и сешто (особено за мене), но и дека немам намера да се занимавам со ниските страсти и изопачената политичка логика на ДПМНЕ, туку дека мојата цел беше, е и ќе биде да се занимавам со проблемите на Скопје и скопјани, кои што скоро 3 децении се таложеа во нашиот град како резултат на нивното некадарно и волунтаристичко водење на градот.

Тие последици, тие проблеми ги решаваме чекор по чекор. Работејќи на вистинските негови приоритети и потреби на граѓаните.

Еден од децениските проблеми, еве веќе се решава.

Драги скопјанки, почитувани скопјани, ове е новата внатрешност на Универзална сала !!!

Скопје, една поинаква приказна !

#Скопје

#ЧекорПоЧекор

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје,  Петре Шилегов.