ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ГИ СТАВИ НА МАКА ВМРОВЦИТЕ, ПОЧНА ДА ИМ ОБЈАСНУВА ШТО Е НУКЛЕАРНА ФИЗИКА ИЛИ ПОТОЧНО ПРОДОЛЖИ СО ПРОМОЦИЈА НА БРТ ВОЗНИОТ СИСТЕМ НА АВТОБУСИТЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈНИОТ МЕТЕЖ ВО СКОПЈЕ

0
999

Со воведувањето на БРТ коридорите резервирани само за БРТ автобусите, директно ќе се намали и сообраќајниот метеж, а честата фреквенција на БРТ автобуси на секои 3-4 минути значи и дека патниците ќе можат да стигнат од едниот до другиот крај на градот за само 35, наспроти сегашните 70 минути. #ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна #скопје #skopje

Фејсбук статус на градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.