ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ГИ ПОСЕТИ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ВО ЗДРАВКО ЦВЕТКОВСКИ ЗА ВРЕМЕ ПРЕДАВАЊЕ НА ДИГИТАЛНА ЕТИКА

0
215

Во средното училиште Здравко Цветковски ги посетив средношколците на предавањето за Дигитална етика, дел од проектот на Здружението за едукација, комуникација и консалтинг ОХО.

Целта на овој проект кој се реализира со поддршка од Град Скопје е развивање на способноста на средношколците и останатите членови на училишната заедница за правилно користење на дигиталните алатки, како и развој и унапредување на дигиталната писменост.

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.