ПЕТАР ЗДРАВКОВСКИ: ПО ВЧЕРАШНАТА ПРЕСУДА ЗА 27-МИ АПРИЛ, ВРЕМЕ Е ВМРО ДПМНЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ КАКО ТЕРОРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА!!!

0
914

ЕВЕ МОЕ ВИДУВАЊЕ ЗОШТО ДПНЕ ГО КОЧИ ИЗБОРОТ НА УСТАВНИ СУДИИ ВО СОБРАНИЕТО, СЕ РАБОТИ ЗА СЛЕДНОВО:

– ВО ОБВИНИТЕЛНИОТ АКТ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА 27-МИ АПРИЛ А ЧИЈА ПРЕСУДА КЕ ЈА СЛУШНЕМЕ УТРЕ ВО 11 ЧАСОТ ЈАСНО Е ПОСОЧЕНА ПОЛИТИЧКАТА ПАРТИЈА ВМРО-ДПМНЕ КАКО ПАРТИЈА КОЈА ОРГАНИЗИРА ПОДДРЖУВА И ФИНАНСИРА ТЕРОРИЗАМ, ШТО Е ОСНОВ ЗА БРИШЕЊЕ НА ПАРТИЈАТА ОД РЕГИСТАРОТ НА ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ,
– ИМЕНО КОГА УТРЕШНАТА ПРЕСУДА КЕ СТАНЕ ПРАВОСИЛНА НА КРАЈОТ ДАЛИ ПАРТИЈАТА КЕ ПРОДОЛЖИ ДА ПОСТОИ ИЛИ НЕ РЕШАВА УСТАВНИОТ СУД, СОГЛАСНО УСТАВОТ.

ОЧИГЛЕДНА Е ПАНИКАТА КАЈ МАФИЈАТА, ДЕНОВИТЕ ИМ СЕ ИЗБРОЕНИ,УТРЕ ПОЧНУВА КРАЈОТ НА ДПНЕ, ТОА Е ПРИЧИНА ЗА РАДОСТ КАЈ СЕКОЈ НОРМАЛЕН ДЕМОКРАТСКИ ОРИЕНТИРАН ЧОВЕК, РАДУВАЈТЕ СЕ, КЕ ДИШИМЕ СЛОБОДНО, КЕ НЕ БИДЕ, СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ, ВЕ САКАМ НАЈМНОГУ, ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ✊✌👊

ПОДЕМОТ И ПАДОТ НА ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ, ОД ВТОР ЧОВЕК НА ДРЖАВАТА, ДО ОСУДЕНИК ЗА ЗАГРОЗУВАЊЕ НА УСТАВНИОТ ПОРЕДОК, ОВА Е ПОТВРДА НА МОЕТО ДЕЦЕНИСКО ТРВДЕЊЕ ДЕКА ВО ПЕРИОДОТ 2006-2017-ТА ТОГАШНИОТ ДРЖАВЕН ВРВ БЕШЕ ДРЖАВНО ДНО, И ДЕКА ДПНЕ Е ТЕРОРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА.

П. С. ПОГРЕШНА Е КОНСТАТАЦИЈАТА НА СУДИЈАТА ИЛИЈА ТРПКОВ ДЕКА ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ Е РОДИТЕЛ НА МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА, СИНОТ И ЌЕРКАТА НА ВЕЉАНОСКИ УЧЕА ВО ИСТОТО СРЕДНО УЧИЛИШТЕ ВО КОЕ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ГО ЗАВРШИВ И ЈАС, САМО БЕВМЕ РАЗЛИЧНА ГЕНЕРАЦИЈА, ГИ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО, СО САМОТО ТОА ШТО ЗАВРШИЛЕ СРЕДНО ( ДОДУША ЕДВАЈ, АМА ЗАВРШИЈА) НЕМОЖАТ ДА БИДАТ МАЛОЛЕТНИ.

Фејсбук статус на Петар Здравковски.