Петар Гошев на 24 Вести: Груевци се СУРТУЦИ!

0
1469

Владата на СДСМ од 2002-ра до 2006-та просечно годишно имаше раст на БДП од 4,2 посто и го намали долгот од 45 посто на 39 посто. И притоа средуваше земја после граѓанска војна. ДПМНЕ потоа на готово во мирна држава, го дуплираше долгот а имаше просечно раст од 2,7 посто. Па тоа се СУРТУЦИ!!!

Петар Гошев на 24 Вести!