ПЕТАР АРСОВСКИ: Заев е прв премиер што не ја лаже јавноста, што на ум то на друм, и тоа му прави многу проблеми

0
1756

– Премиерот Заев не знае да комуницира со јавноста од позицијана премиер, он не знае и не сака да ја лаже јавноста, што на ум то на друм, и тоа му прави многу проблеми, затоа што он си комуницира со јавноста како со своите соработници и тоа потоа му се враќа како бумеранг…

Петар Арсовски, комунолог и политички аналитичар.