ПЕТАР АРСОВСКИ: Договорот е добар, јавноста е позитивно изненадена затоа што добивме идентитет, јазик, ЕУ, НАТО, настапот на Мицковски беше тажен

0
3328

– Се работи за толку добар што јавноста е позитивно изненадена, поради тоа настапот на Мицковски беше тажен, ние добивме идентитет и јазик а Грција доби ерга омнес на новото име, ќе биде тешко на опозицијата да го брани својот отпор, но сеуште имаат работа и Заев и Ципрас во борбата со ретроградните сили дома.

Петар Арсовски на отворената програма на ТВ 24.