ПЕРО КАМИКАЗА РЕДИ ГАФОВИ КАКО МАШИНА: НЕМА ДА НУДАМ ПРОЕКТИ НА ГРАЃАНИТЕ ЗАТОА ШТО ПОЈМА НЕАМ СО КОЛКУ ПАРИ РАСПОЛАГА ГРАД СКОПЈЕ!

0
286

– Неам поим со колку пари располага град Скопје кога ќе дојдам на власт ќе видам колку пари има во буџетот и тогаш ќе решиме што ќе правиме, затоа во кампањата нема да нудам никакви проекти или инвестиции…

Перо Камиказа е навистина неверојатен во едно интервју опали едно 10 гафови, уста му се позлатила!