ПЕРО КАМИКАЗА ПОЧНА КАКО КАМИКАЗА ВО КАМПАЊАТА: АКО ПОБЕДАМ ЌЕ ЈА ЗЕМАМ ДАНЕЛА АРСОВСКА ДА ВЛАДЕЕМЕ ЗАЕДНО СО СКОПЈЕ!

0
290

– Се надевам дека ќе ја победам Данела Арсовска во трката но после ќе и понудам да биде дел од мојот тим заедно да владееме со Скопје!

Перо Камиказа почна како права камиказа во кампањата…