ПЕРО КАМИКАЗА: НАЈГОЛЕМ АДУТ МИ Е ШТО МНОГУ ДОБРО ТРЧАМ НА МАРАТОНИ И ЗНАМ ДА ПРАВАМ ДОБРИ КАМПАЊИ!

0
246

– Најголем адут ми е што многу добро трчам на маратони, тоа го правам веќе 20 години, исто така знам да правам кампањи, сум ги правел кампањите на Васил Тупурковски, Бранко Црвенковски и Љубчо Георгиевски!

Перо Камиказа во дневникот на Сител. Си се пофали човекот, добро е да знаеме со што располагаме.