ПЕРО АНТИЌ ГО ЗАПУКА ПЕЦЕ НАУМОВСКИ : МОЈА Е ОДГОВОРНОСТА АКО НЕ СЕ ПЛАСИРАМЕ!!! А НА ПЕЦЕ Е ОДГОВОРНОСТА АКО НЕ ПОДЕЛИ ДЕЛ ОД ПЛАЦЕВИТЕ ШТО ГИ ДОБИВАШЕ ОД ДРЖАВАТА СО РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИТЕ!

0
1213

 

 

Screenshot_3
peroantic

 

На ова веднаш стигна одговор од Перо Антиќ кој напиша на својот Фејсбук профил :

11998415_388457458020763_1537176192_n