ПЕРВЕРЗНО ДО КОСКА, ЕВЕ ШТО ЗНАЧЕЛА КАМПАЊАТА НА РЕЖИМОТ МАКЕДОНИЈА ВРАБОТУВА: Латас и Ивона им порачаа на Македонците да одат да берат јаболка во Италија, читателите на Вечер ги искасапија!

0
1231

latasIvona jabolkaitalija vecerjabolki vecerjabolki2 11377137_844473542295749_5077259582390881472_n