ПЕРВЕРЗИЈА ВО СУД – МИЛЕ ЈАНАКИЕВСКИ ГИ ПУШТИ НИЗ ВОДА ОСУДЕНИТЕ ЗА 27-МИ АПРИЛ: ВИНОВНИ СЕ ТИЕ ШТО ТЕПАА ВО СОБРАНИЕ, НИКОЈ НЕ ГИ ОРГАНИЗИРАЛ И НАТЕРАЛ, САМИ ИМ ТЕКНАЛО ДА ТЕПААТ, ЈАС САМО ИМ ДОНЕСОВ СВИРЧИЊА!

0
1200

Миле Јанакиевски на денешното судење : Виновни се тие што тепаа во собрание, никој не ги организирала и натерал, сами им текнало да тепаат, јас само им донесов свирчиња!