ПЕРВЕРЗИЈАТА НА РЕЖИМОТ НЕМА КРАЈ: Криминалецот од Прилеп со хилтата и првата дама која менувала директори на аеродром палеа свеќи во манастир и глумеа чесни и доблесни луѓе!

0
2512

11872176_10153166131946158_2067399737767769228_o 11951739_10153166132186158_8903777747152389594_o