ПЕНОВ : СКОПСКИ ВОДОВОД Е ЗЛАТНА КОКОШКА, ПОЛН Е СО ПАРИ, ГРАД СКОПЈЕ МОЖЕ СО ТИЕ ПАРИ ДА ПРАВИ КАПИТАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ АМА ТИЕ ПАРИ СЕ ФРЛААТ ЗА ПЛАТИ НА ПАРТИСКАТА ВОЈСКА

0
364
  • Град Скопје има златна кокошка тоа е скопски водовод кој плива во пари но тие пари одат сите за плати на партиска војска ухлебена во претпријатието, и градот нема пари за капитални инвестиции, реалните трошоци на водовод не се ниту 50% од парите што ги собира плус наплатата е катастрофа и тука се губат десетици милиони евра…

Пенов на ТВ 24.