ПЕНОВ : ПРИЈАТНО СУМ ИЗНЕНАДЕН ОД СОРАБОТКАТА СО ДАНЕЛА ВО НАСОКА ДА СЕ ОТКОЧАТ НАЈГОЛЕМИТЕ ПРОЕКТИ ВО СКОПЈЕ

0
577

Министерот за локална самоуправа, Ристо Пенов во интервју за ,,Вин Вин” на Телма кај Оливера Трајковска : ,,Пријатно сум изненаден од соработката со Даниела во насока да се откочат најголемите проекти во Скопје”.