ПЕНОВ : ПЕНОВ: ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ СЕГА ИМААТ ТОЛКУ МНОГУ ПАРИ КОЛКУ ШТО ЈАС СУМ МОЖЕЛ САМО ДА СОНУВАМ ВО МОЈ МАНДАТ, НА СМЕТКИ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ИМА МНОГУ НЕИСКОРИСТЕНИ ПАРИ НО ТРЕБА ДА ЗНААТ КАКО ДА РАБОТАТ

0
866
  • Тоа со недостиг на пари, па јас на 8 години бев без пари, овие пари што ги имаат сега градоначалниците јас не сум можел ни во цел мандат да ги замислам што тие ги имаат на годишно ниво.

    Но треба да се работи, треба да се знае да се работи, пари има, никогаш не се тие доволни и не се искористени. Во многу општини имате пари на сметки.

Ристо Пенов на ТВ24