ПЕНОВ : ИЗНЕНАДЕН СУМ ОД ДЕЛОВНАТА СПОСОБНОСТ НА ДАНЕЛА ЗА ПОЗНАВАЊЕТО НА ПРОЕКТИТЕ ЗА ГРАД СКОПЈЕ

0
594

Ристо Пенов во интервју за ,,МакФакс” : “Кога се работи за деловна способност јас бев изненаден од капацитетноста на познавањето на проектите за град Скопје од страна на градоначалничката Данела”