ПЕНОВ: ВОДЊАНСКА ЈА НАПРАВИВМЕ ОТКАКО РИЧАРД ХОЛБРУК МУ СЕ ПОЖАЛИЛ НА КИРО ГЛИГОРОВ ДЕКА ЗАГЛАВИЛ ВО ГУЖВА ПРЕД КЛИНИЧКИ

0
677

– Водњанска ја направивме со помош на Ричард Холбрук кој на пат кон резиденцијата на Глигоров на Водно заглавил со Кристофер Хил пред Клинички Центар и Холбрук искоментирал каква е оваа држава со ваква улица во центарот на градот и моравме да ја направиме за да не се срамиме пред светските државници кои одеа на средби кај Глигоров….

Ристо Пенов во емисијата кај Васко Ефтов ,,Во центар”.