ПЕНДАРОВСКИ, СПАСОВСКИ И КОВАЧЕВСКИ НА ТРИБИНИ, ГО СЛЕДЕА МЕЧОТ МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И АНГЛИЈА

0
435

Тие го следат натпреварот Македонија – Англија.