ПЕНДАРОВСКИ : НЕМА ПРИВИЛЕГИИ, СИТЕ ВЛАДИНИ ФУНКЦИОНЕРИ ЌЕ СЕ ПРИЈАВИМЕ ЗА ВАКЦИНА ПРЕКУ САЈТОТ ЗА МОЈ ТЕРМИН КАКО И СЕКОЈ ОБИЧЕН ГРАЃАНИН

0
195

– На никој од политичарите да не му текнало да се вакцинира преку ред и да ја злоупотреби својата моќ, апелирам сите што сме на функции да се пријавиме на сајтот за вакцинирање и да чекаме да ни дојде ред според планот на министерството за категориите на граѓани според години и ризик фактори.

Претседателот Стево Пендаровски по седницата за совет за безбедност.