ПЕНДАРОВСКИ : НЕМА ДА ДОЗВОЛИМЕ ДА ИМА ИНЦИДЕНТИ НА 4-ТИ ФЕВРУАРИ ПРЕД ГРОБОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, КОЛКУ САКА НЕКА ДОЈДАТ БУГАРСКИ АВТОБУСИ

0
494
  • Нема да дозволиме да има инциденти на 4 февруари пред гробот на Гоце Делчев, колку сака нека дојдат бугарски автобуси.

    Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски на денешната пресконференција од претседателската вила на Водно.