ПЕНДАРОВСКИ: МОМЧЕТО ШТО ГО ФРЛИ МОЛОТОВИОТ КОКТЕЛ ВО ПОЛИЦИЈА ПРИЗНАЛ ДЕКА ДОБИЛ ИНСТРУКЦИИ И ОБУКА КАКО ДА ДЕЈСТВУВА ПРЕД СОБРАНИЕТО

0
1093

Претседателот Стево Пендаровски во изјава за ТВ21 : ,,Момчето што го фрли молотовиот коктел во Полиција признал дека добил инстркции и обука како да дејствува пред Собранието”.