ПЕНДАРОВСКИ: МВР ОДЛИЧНО СЕ СПРАВИ СО ПРОСЛАВАТА ЗА МАРА БУНЕВА, НЕМАШЕ НИКАКВИ ИНЦИДЕНТИ, МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ СЕ СПРАВАТ ДОБРО И СО ПРОСЛАВАТА НА РОДЕНДЕНОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

0
146
  • МВР одлично се справи со прославата за Мара Бунева, немаше никакви инциденти, мислам дека ќе се справат добро и со прославата на роденденот на Гоце Делчев.

    Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски на денешната пресконференција од претседателската вила на Водно.