ПЕНДАРОВСКИ: ИЗЈАВАТА НА МИЛКОВ Е ГРОЗНА, УБИСТВА ВО МАКЕДОНИЈА ИМАЛО САМО ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКАТА ОКУПАЦИЈА!

0
458
  • Изјавата на Милков е грозна, убиства во Македонија имало за време на бугарската окупација.

    Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски на денешната пресконференција од претседателската вила на Водно.