ПЕНДАРОВСКИ : ЗАЕДНИЧКИ ДА ПРОДОЛЖИМЕ КОН ИСПОЛНУВАЊЕТО НА НАШАТА СТРАТЕШКА ЦЕЛ, ЧЛЕНСТВОТО ВО ЕУ

0
806

Започнуваме значаен процес во кој е потребно да ја покажеме нашата подготвеност и одговорност за европски реформи, објави претседателот на државата Стево Пендаровски на неговиот фејсбук профил.

– Заеднички да продолжиме кон исполнувањето на нашата стратешка цел, членството во Европската Унија, напиша Пендаровски на фејсбук.