ПЕНДАРОВСКИ : ДЕНЕСКА ВО ОХРИД ЈА ПОСЕТИВ ,,КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА”, ДЕЛ ОД ГЕРМАНСКАТА ГРУПАЦИЈА ,,КОСТАЛ” ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕЛОВИ И КОМПОНЕНТИ ЗА АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА

0
152

Преку континуираната посветеност на целиот тим, низ технолошко развиен, напреден и софистициран процес, компанијата постигнува резултати кои се ценети на глобалниот пазар, придонесува за личен развој и задржување на младите и стручни кадри во земјата.