ПЕНДАРОВСКИ: ВО МОМЕНТОВ СМЕ ЦЕЛ НА ХИБРИДЕН НАПАД ОД РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА, СЕ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ ПРОТЕСТИТЕ КОИ СЕ ИСКРЕНИ БЕЗ ЗЛА НАМЕРА

0
538

Претседателот Стево Пендаровски во изјава за 21 потврди дека Република Северна Македонија е цел на хибриден напад од Руската Федерација со што се злоупотребувале протестите кои според него биле искрени без зла намера.