ПЕНДАРОВСКИ: АПАСИЕВ Е ПСИХОПАТ, БЕДНА КРЕАТУРА И ГНИДА ОД ЧОВЕК, АКО Е ХРАБАР НЕКА ДОЈДЕ ДА МИ ЈА ОПЦУЕ ПОЧИНАТАТА МАЈКА ВО ЛИЦЕ ЌЕ ГО ИСПЛЕСКАМ КАКО МАГАРЕ

0
1323

– Апасиев е бедна креатура и гнида од човек, психопат, ми пцуеше мајка скриен во некој подрум, нека дојде да ме опцуе во лице ќе го исплескам како магаре, ѓубре од човек…

Емотивно ја искоментира Пендаровски пцовката што ја доби од Апасиев на фејсбук.