ПЕНДАРОВСКИ : АКО ПОСТОИ КОНСЕНЗУС МЕЃУ ПАРТИСКА И НЕПАРТИСКА МАКЕДОНИЈА, ГОЛЕМИ СЕ ШАНСИТЕ ДА БИДАМ КАНДИДАТ

0
328
  • Мојата кандидатура зависи од рејтингот на потенцијалните политички поддржувачи, мислам на партиите кои би ме поддржале и би ми дале поддршка.

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски.