ПА ПА ПА, ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ ПРАВИ ВО БОЛНИЦАТА ВО ПРИЛЕП : На уплатниците во ЈЗУ Прилеп СЕ ПУШИ и се игра Фарм Вил и Драгон Сити

0
881

Еве како изгледа пушење цигари на партиски џаболебар на ДПМНЕ со отворен прозор на уплатница во сред ЈЗУ во Општина Прилеп, пациентите реагираат, се диши јаглерод диоксид, моноксид, триоксид и слични срања од цигарите!
cigar-jzp-bolnicaprilep