ПА ДОБРО КОЛКУ Е ЛУДА ОВАА ЖЕНА: Каракамишева мисли дека ВМРО ДПМНЕ го направило скопското кале?!?!

0
2176

Тања Каракамишева мисли дека Грујо го направил калето?!?! А Калето го направиле Римјаните па Турците и на крај Ристо Пенов во 90-тите го среди малце со клупи и стази и од тогаш не е пипнато.

Што лупа оваа жена?!?!

По оваа логика Грујо првите години на власт не требало никој да прима никаде пошто се што е во земјава го направиле комуњарите со се државата мори кокошко безмозочна!