ПАЧЕШКОСКИ : СИНОЌА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ОО СДСМ ПРИЛЕП СЕ ОРГАНИЗИРА ПРЕДНОВОГОДИШЕН ХУМАНИТАРЕН КОКТЕЛ КАДЕ СЕ СОБИРАА СРЕДСТВА ЗА ОНИЕ НА КОИ ПОМОШТА ИМ Е НЕОПХОДНА, ПРАЗНИЦИТЕ ТРЕБА ДА СЕ РАДОСТ ЗА СИТЕ!

0
493

🍀Заедно сме посилни и посреќни!

🙏Им благодарам на сите кои со вечерашното присуство на нашата предновогодишна хуманитарна забава придонесоа за собирање на средства за оние на кои помошта им е неопходна.

🎉Празниците треба да се радост за сите!

#СДСМ Прилеп ✊️✊
#ГОРД НА НАШЕТО СДСМ

Фејсбук статус на претседателот на ОО СДСМ Прилеп, Зоран Пачешкоски.